VOEDSELVERWERKING
ELIMINEER ONGEWENSTE GEUREN EN BACTERIËN BIJ VOEDSELVERWERKING
In gesloten ruimtes zoals onder andere bij voedselwerking, creëren micro-organismen in de lucht onaangename geuren, verspreiden ze infecties en brengen ze hygiënische normen in gevaar. Traditionele reinigingsmethoden en maskeermiddelen zijn niet voldoende. Na het reinigen kunnen schadelijke micro-organismen terugkeren en zich onmiddelijk voortplanten . In slechts 8 uur kan één bacterie zich vermenigvuldigen tot 8 miljoen. Enkel een constante reiniging van de lucht is dus efficiënt om de oorzaak ervan aan te pakken! .
De nieuwste technologie van AIRsteril elimineert de bacteriën en geuren, wat resulteert in een grote besparing voor uw bedrijf op gebied van materiaal en ziekteverzuim van uw personeel.
Gerelateerde producten
WASHROOM RANGE
WASHROOM THERMAL RANGE
HOE WERKT AIRSTERIL JUIST ?
De geavanceerde technologie van de AIRsteril Thermal U / V-unit maakt het mogelijk om bacteriën, virussen en schimmels zowel in de lucht als op oppervlakken efficiënter te bestrijden dan ooit tevoren. Dit alles wordt bereikt zonder ventilatoren en met een zeer laag energieverbruik. De speciaal ontworpen THERMAL RANGE zorgt ervoor dat de verwerkte lucht die door de unit werd behandelt, als reinigingsmiddel dient éenmaal deze de units verlaat. De propere lucht zal vervolgens ziekteverwekkers kunnen aanpakken, zowel in de lucht als op oppervlakken.ONZE BAANBREKENDE TECHNOLOGIE
De technologie van AIRsteril zorgt voor:- Verhoogde reinheid door alle geuren consequent te verwijderen.
- Verbeterde infectiecontrole.
- Minder behoefte aan reinigingschemicaliën en parfums.
- Vermindering van personeelsverloop en verzuim.
- Naleving van regelgeving inzake voedselverwerking